Categorie afbeelding aanpassen:

Onze merken

Aanhangwagen kopen?

Of u nu dagelijks lading moet vervoeren of af en toe een aanhangwagen nodig hebt: niets is zo fijn als een aanhangwagen die altijd voor u klaarstaat als u hem nodig hebt. Bij Eemsned vindt u een ruim assortiment aanhangwagens die u kunt kopen.

Waarop moet u letten bij het kopen van een aanhangwagen?

Gaat u een aanhangwagen kopen, dan zijn er verschillende factoren waar u op kunt letten. Afhankelijk van waar u de aanhangwagen voor gaat gebruiken hebt u een ruime keuze uit verschillende type aanhangwagens. Ook het laadvermogen, de grootte van de aanhangwagen, het remmechanisme, het benodigde onderhoud en de kosten kunnen belangrijk voor u zijn. We staan u graag bij met advies voor het kiezen van de juiste aanhangwagen voor uw specifieke situatie.

Verschillende type aanhangwagens, geschikt voor iedere klus

Wat u ook wilt gaan vervoeren: bij Eemsned vindt u de perfecte aanhangwagen voor uw klus. In ons ruime assortiment vindt u bijvoorbeeld bagagewagens, bakwagens, gesloten aanhangwagens en huifkarren voor het vervoeren van de meest uiteenlopende lading. Maar ook voor het vervoeren van specifieke lading hebben wij de geschikte aanhangwagen: fietsaanhangwagens voor het vervoeren van fietsen, autotransporters en machinetransporters voor het vervoeren van auto's en machines, veetrailers voor het vervoeren van levende dieren (zoals koeien, schapen, geiten en varkens) en kippers voor het vervoeren en lossen van losse (bouw)materialen. U merkt het: ons assortiment is ontzettend groot. Wilt u advies over de ideale aanhangwagen voor u? We staan u graag bij.

Aanhangwagens kopen met de juiste gewichtscapaciteit

Gaat u een aanhangwagen kopen, dan is het goed om u te realiseren wat u met de aanhangwagen wilt gaan vervoeren. Aan de hand van uw wensen kunt u een aanhangwagen kiezen met de juiste gewichtscapaciteit. Het is namelijk belangrijk om te controleren of de aanhangwagen het maximale gewicht van de lading kan dragen. 

Aanhangwagen Groningen

Wilt u een aanhangwagen kopen in Groningen en omgeving, dan moet u bij Eemsned zijn! Eemsned heeft een ruim assortiment nieuwe aanhangwagens, uit voorraad leverbaar in Groningen. Ons assortiment kunt u online inzien op onze website, maar ook op onze locatie in Losdorp, Groningen. We staan u graag bij met advies over onze aanhangwagens in Groningen.

Onderhoud van uw aanhangwagen, ook bij Eemsned

Hebt u een aanhangwagen bij Eemsned gekocht? Onze dienstverlening houdt niet op bij de verkoop van een nieuwe (of gebruikte) aanhangwagen. Ook voor onderhoud van aanhangwagens kunt u bij Eemsned terecht. We zijn gespecialiseerd in regulier onderhoud, maar kunnen u bij pech ook weer onderweg helpen.

Eemsned, hèt adres voor aanhangwagens

Een aanhangwagen koopt u bij de specialist! We hebben een ruim assortiment aanhangwagens voor verschillende toepassingen. Wilt u meer weten over onze aanhangwagens, wilt u ons assortiment zien of wilt u een offerte aanvragen voor één of meerdere aanhangwagens? We staan u natuurlijk graag bij met antwoorden, advies en natuurlijk - indien u dat wenst - een kop koffie op onze zaak in Losdorp (Groningen).

Maak een afspraak