Voer en Strooisel

Wij leveren het zeer brede assortiment houtstrooisels van Plospan. Voor iedere toepassing, voor iedere omgeving. Stuk voor stuk afgestemd op uw gebruikersdoelen en qua aanlevering en verpakking volledig aansluitend op uw wensenpakket.

Plospan kenmerkt zich door het lage stofgehalte en de goede absorptie. Meer weten over Plospan? Wij vertellen u het graag! Uiteraard kunt u bij ons komen ‘voelen’. Alvast inlezen kan via plospan.nl.

Plospan stalstrooisel

Plospan houtvezel Excellent wordt speciaal aanbevolen als ideale bedding voor uw paarden. Het is het meest stofvrije bodemstrooisel, waardoor irritatie van de luchtwegen bij paarden zoveel mogelijk wordt voorkomen. Houders van sportpaarden kiezen daarom bijna in alle gevallen voor de Plospan houtvezel Excellent.

Optimale zorg en comfort

De extra waarde van Plospan houtvezel Excellent is dat het door het extra volume zacht en comfortabel is, waardoor de gewrichten bij het bewegen op de houtvezel zoveel mogelijk worden ontzien. Optimale zorg en comfort voor uw paard dus en daardoor minder kans op blessures.

Horsefood 

Horsefood ‘the best’ bestaat uit een groot aantal smakelijke en met zorg samengestelde paardenvoeders, in de vorm van brokken, mixen en supplementen. Elke dag kan je zo voor jouw paard een uitgebalanceerd menu samenstellen. Je wilt toch alléén smakelijke, gezonde en zuivere producten geven!

Al meer dan vijftig jaar is het familiebedrijf Van Gorp Diervoeders met hart en ziel iedere dag op zoek naar het allerbeste, tegen een betaalbare prijs. Wat startte met één broksoort is nu een uitgebreid assortiment met méér dan 100 producten speciaal voor de verzorging van jouw paard. Het resultaat is een gezond, vitaal en tevreden paard, zodat we gezamenlijk met trots kunnen zeggen: "Horsefood the best"

Alle producten van Horesfood zijn bij Eemsned leverbaar. We bezorgen de bestelling ook bij u op adres.

VIDA Stallstro

Vida Stalstrooisels vanaf heden ook leverbaar via Eemsned.

Dit stalstrooisels wordt geleverd in geperste balen van 25 Kg. levering bij u op adres is uiteraard mogelijk.  Informeer snel bij ons voor de mogelijkheden en levertijden.

Waarom VIDA Stallstro?

  • Stof vrij
  • Hoge kwaliteit
  • Gegarandeerde kilo’s
  • Hoge vochtopname
  • Ideaal strooisel voor een frisse lichte stal.