Categorie afbeelding aanpassen:
Compact tractoren

Compact tractoren

Compact tractoren zijn veelzijdige machines die ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen, van tuinieren en landbouw tot gemeentelijk onderhoud. Met hun compacte formaat, krachtige motor en wendbaarheid bieden ze een uitstekende oplossing voor werkzaamheden op krappe plaatsen. Bij Eemsned vindt u diverse compact tractoren, van de merken Iseki, Knegt en Solis.

Weet u niet precies welk type compacttractor geschikt is voor uw werkzaamheden? Met meer dan 30 jaar ervaring in mechanisatie helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

Advies aanvragen´╗┐

Waarom koopt u een nieuwe compact tractor bij Eemsned?

  • Meer dan 30 jaar ervaring in mechanisatie
  • Goede kennis van de markt van compact tractoren
  • Ruim assortiment van verschillende gerenommeerde merken

Onze merken

Compact tractor of mini tractor kopen?

Of u nu landbouwwerkzaamheden moet uitvoeren, een grote tuin hebt of veel sneeuw moet ruimen: een compact tractor (ook wel een mini tractor genoemd) is altijd een handige machine. Eemsned heeft een ruim assortiment compact tractoren van verschillende merken, waaronder Iseki compact tractoren, Knegt comptact tractoren en Solis compact tractoren. Afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt verrichten hebben we uitstekende machines voor landbouwwerkzaamheden (zoals ploegen, zaaien, oogsten, maaien en bemesten), tuinieren (zoals heggen trimmen, snoeien en houtversnippering), bouwwerkzaamheden (zoals het egaliseren van grond, het graven van greppels en het verplaatsen van materialen).

Compact tractoren met krachtig motorvermogen

Compact tractoren komen in verschillende vormen en maten en verschillen met name op het gebied van het motorvermogen. Afhankelijk van uw wensen en benodigdheden bieden we altijd een geschikte compact tractor met het juiste vermogen om uw klussen te klaren. Wilt u graag advies over het motorvermogen dat u het beste kunt kiezen voor een kleine tractor? De koffie staat voor u klaar, of neem gerust contact met ons op.

Wat is het verschil tussen een compact tractor en een gewone tractor?

Een compact tractor gaat door waar een normale tractor het niet meer redt. Dankzij de wendbaarheid en kleine draaicirkel van de compact tractor komt deze op plekken waar een grote tractor niet kan komen. Compact tractoren kunnen worden ingezet voor taken waarbij een normale tractor te groot is, maar waarbij handwerk niet efficient genoeg is. Het is belangrijk om de specifieke behoeften en toepassingen in overweging te nemen bij het kiezen tussen een compact tractor en een gewone tractor. Als u voornamelijk werkt in kleinere ruimtes en behoefte heeft aan wendbaarheid, precisie en efficiëntie, dan is een compact tractor een ideale keuze.

Veelzijdige compacttractoren met een ruime keuze aan accessoires

Compact tractoren hebben, naast een krachtig motorvermogen, lage gebruikskosten, een goede wielbasis en banden en hoog hydraulisch vermogen een ruime keuze aan aanbouwdelen. Zeker de compact tractoren van Knegt staan bekend om de veelzijdigheid en accessoirekeuze. In ons assortiment vindt u naast compact tractoren dan ook diverse aanbouwaccessoires voor landbouwmachines, zoals transportbakken, mestvormen, pelikaanbakken, balenklemmen en palletdragers. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de compact tractor aan te passen aan specifieke behoeften en omstandigheden. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor aanbouwaccessoires, aan de hand van de werkzaamheden die u met de compact tractor wilt uitvoeren.

Eemsned, hèt adres voor kleine tractoren

Een compact tractor koopt u natuurlijk bij de specialist. We zijn dealer van verschillende merken, waaronder Iseki, Knegt en Solis. Wilt u meer weten over onze compact tractoren, wilt u ons assortiment inzien of wilt u een offerte aanvragen voor onze compact tractoren? We staan u graag bij met antwoorden, advies en natuurlijk - indien u dat wenst - een kop koffie op onze zaak in Losdorp (Groningen).

Maak een afspraak

Uw compact tractor laten onderhouden? Eemsned staat voor u klaar

Wist u dat Eemsned niet alleen het adres is voor de aanschaf van compact tractoren, maar ook voor het onderhoud ervan? We hoeven u natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is om uw machinepark te onderhouden. Bij Eemsned zorgen we ervoor dat uw compact tractor veilig en efficiënt blijft werken. Het onderhoud van uw compact tractor doen wij in onze eigen werkplaats, waar onze ervaren en deskundige monteurs ervoor zorgen dat uw compact tractor in topconditie blijft. En kiest u voor onderhoud van Eemsned, dan kiest u voor betaalbaar onderhoud. We hanteren betaalbare tarieven voor het onderhouden van uw compact tractor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het onderhouden van uw compact tractor? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen Onderhoud machinepark