Categorie afbeelding aanpassen:
Graafmachines

Graafmachines

Bij Eemsned kunt u graafmachines kopen van topkwaliteit. Ons brede assortiment biedt voor elke klus de perfecte machine. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u bij het vinden van de beste graafmachine voor uw project. Bestel nu en profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service. 

Weet u niet precies welk type graafmachine geschikt is voor uw werkzaamheden? Met meer dan 30 jaar ervaring in mechanisatie helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

Advies aanvragen

Waarom koopt u een nieuwe graafmachine bij Eemsned?

  • Meer dan 30 jaar ervaring in mechanisatie
  • Goede kennis van de markt van graafmachines
  • Ruim assortiment van verschillende gerenommeerde merken, zoals Eurotrac, XCMG en Yanmar

Onze merken

Graafmachine kopen? Dan moet u bij Eemsned zijn!

Graafmachines zijn natuurlijk ontzettend veelzijdige machines; of je nu een graafmachine nodig hebt voor het graven van grond, aarde of gesteente, sloopwerkzaamheden moet uitvoeren, puin moet verwijderen of landbouwwerkzaamheden uitvoert: als standaard gereedschap niet krachtig genoeg is, maar handmatig werken niet efficiënt genoeg is, is een graafmachine uw beste vriend. Bij Eemsned vindt u een ruim assortiment graafmachines van de merken Eurotrac, XCMG en Yanmar.

Graafmachines: veelzijdige, krachtige machines voor iedere klus

Graafmachines zijn krachtige en veelzijdige machines die voor veel verschillende klussen kunnen worden ingezet. We lichten dan ook graag een aantal voorbeelden uit waarvoor u de graafmachines van Eemsned kunt inzetten.

Grond, aarde en gesteente graven met een graafmachine van Eemsned

Graafmachines worden in de meeste gevallen gebruikt voor graafwerkzaamheden, zoals grond, aarde of gesteente. Onze grafmachines zijn dus uitstekend geschikt voor diverse bouwprojecten, zoals het graven van funderingen, putten en sleuven. Ook voor het graven van sloten of drainagekanalen kunt u onze graafmachines gebruiken.

Graafmachines voor diverse sloopwerkzaamheden

Ook voor verschillende sloopwerkzaamheden kunt u de graafmachines van Eemsned inzetten. Het afbreken van muren, gebouwen of betonnen constructies wordt u een stuk gemakkelijker gemaakt met een graafmachine, evenals het verwijderen van asfalt van wegen en parkeerterreinen.

Verwijder gemakkelijk puin met onze graafmachines

Ook voor het verplaatsen en verwijderen van puin op bouwplaatsen en slooplocaties kunt u terecht bij Eemsned. Onze graafmachines zijn krachtig en hebben een geschikt laadvermogen voor uw specifieke klus. 

Waar moet u op letten bij het kopen van een graafmachine?

Doordat graafmachines zulke veelzijdige machines zijn, kunnen ze ingezet worden voor veel verschillende werkzaamheden. Om te bepalen welke graafmachine voor uw klussen geschikt zijn, kunt u bijvoorbeeld letten op het gewicht en de grootte van de graafmachine, de graafdiepte en het bereik, het vermogen, de diverse aanbouwdelen, het brandstofverbruik, het benodigde onderhoud en natuurlijk de kosten van de graafmachine. Wilt u graag advies over de verschillende opties van onze graafmachines, om te bepalen welke graafmachine van Eemsned geschikt is voor uw werkzaamheden? We helpen u graag! Neem contact met ons op of kom gerust langs op onze zaak in Losdorp (Groningen): de koffie staat voor u klaar!

Welk type graafmachine hebt u nodig?

Het type graafmachine dat voor u geschikt is, is afhankelijk van de werkzaamheden waarvoor u de graafmachine wilt gaan inzetten. Iedere graafmachine in ons assortiment heeft zijn eigen capaciteiten en toepassingen. Zo heeft de Yanmar SV120 bijvoorbeeld ontzettend veel beenruimte, een kleurenscherm voor de af te lezen gegevens en LED-verlichting. De XCMG XE80E beschikt dan weer over een ruime cabine voorzien van airco, een kachel, radio en een camera. De verschillende voordelen per graafmachine vindt u op onze website, bij de producten. Hebt u advies nodig? Dan helpen we u natuurlijk graag! Neem gerust contact met ons op.

Groot assortiment aanbouwdelen voor graafmachines

Naast graafmachines heeft Eemsned ook een ontzettend ruim assortiment aanbouwdelen voor graafmachines. Danzkij ons ruime assortiment draaikantelstukken, getande rippers, grondboren, harken, kantelbakken, maaikorven, rooirieken, rubber schaven, sloop- en sorteergrijpers, sloophamers en snelwissels kunnen we u helpen om elke klus te klaren.