Categorie afbeelding aanpassen:
Heftrucks

Heftrucks

Bij Eemsned kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige heftrucks van topmerken. Ons brede assortiment biedt voor elke toepassing en elk budget de beste oplossing. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u bij het vinden van de juiste heftruck. In ons assortiment vindt u diverse heftrucs.

Weet u niet precies welk type heftruck geschikt is voor uw werkzaamheden? Met meer dan 30 jaar ervaring in mechanisatie helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

Advies aanvragen

Waarom kiest u voor Eemsned?

  • Verkoop, verhuur en onderhoud van mechanisatie en trailers
  • Altijd vrijblijvend advies met een kop koffie
  • Ruime voorraad nieuwe en tweedehandse producten
  • Meer dan 30 jaar ervaring in onze branche

Onze merken

Heftruck kopen? Dan moet u bij Eemsned zijn

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor heftrucks? Zoek niet verder! Bij Eemsned, dé specialist op het gebied van heftrucks, bent u aan het juiste adres. Als leverancier van 3 verschillende merken heftrucks, namelijk Eurotrac, Baoli en Manitou, bieden wij een uitgebreide selectie hoogwaardige heftrucks voor diverse toepassingen.

Verschillende heftrucks, geschikt voor verschillende toepassingen

Heftrucks worden in verschillende sectoren en toepassingsgebieden gebruikt vanwege hun veelzijdigheid en efficiëntie. Ook de heftrucks van Eemsned zijn ontzettend divers en kunnen worden ingezet in bijvoorbeeld magazijnen en distrubutiecentra, industrie en productie, bouw en constructie en landbouw of tuinbouw. Ons assortiment bestaat uit verschillende heftrucks, maar ook elektrische pallettrucks, reachtrucks, heftrucks met kantelaars, vorkheftrucks en andere machines die uw werk een stuk gemakkelijker en efficiënter maken.

Waar moet u op letten als u een heftruck wilt kopen?

Bij het kopen van een heftruck zijn er enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

  • De capaciteit en hefhoogte van de heftruck: Zorg ervoor dat u weet voor welke toepassing u de heftruck wilt gebruiken. Zo voorkomt u dat de heftruck een te lage gewichtscapaciteit heeft voor het heffen van de goederen. Ook de hoogte die de heftruck moet kunnen bereiken is natuurlijk erg belangrijk.
  • Brandstof en aandrijving van de heftruck: ons assortiment heftrucks maakt gebruik van verschillende soorten brandstof, zoals diesel en elektriciteit. Afhankelijk van uw operationele behoeften en milieu-overwegingen kunt u hierin een afgewogen keuze maken.
  • Wendbaarheid en manouvreerbaarheid van de heftruck: afhankelijk van de ruimte waarin u de heftruck wilt bewegen kunt u kiezen voor een zeer wendbare heftruck. Grotere heftrucks hebben vaak een hogere capaciteit, maar zijn minder wendbaar. Het is goed om u te realiseren of de heftruck zich moet kunnen bewegen in gangpaden of krappe ruimtes.

Bij Eemsned begrijpen we de verschillende behoeften en vereisten van onze klanten. Daarom bieden we een divers assortiment heftrucks van topmerken, zodat u de juiste heftruck kunt kiezen die perfect aansluit bij uw specifieke toepassingen en budget. Onze ervaren verkoopadviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw heftruckbehoeften. 

Heftrucks van topmerken Eurotrac, Baoli en Manitou

Bij Eemsned hebben we een uitgebreid assortiment heftrucks van de topmerken Eurotrac, Baoli en Manitou. Deze merken staan bekend om hun expertise en innovatie in de heftruckindustrie. Wilt u graag advies op het gebied van heftrucks? Onze experts staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs op onze locatie in Losdorp (Groningen). De koffie staat voor u klaar!

Maak een afspraak

Ook voor het onderhoud van uw heftrucks

Hebt u één of meerdere heftrucks gekocht, dan wilt u deze natuurlijk in absolute topconditie houden. Wist u dat u naast de verkoop van heftrucks ook bij Eemsned terecht kunt voor het onderhoud van uw heftruck(s)? Het is cruciaal om regelmatig onderhoud te plegen aan uw machinepark, en dus zeker ook aan uw heftrucks. Op onze eigen werkplaats voeren onze ervaren en deskundige monteurs onderhoud uit aan uiteenlopende typen machines, waaronder aan heftrucks. En kiest u voor onderhoud door Eemsned, dan kiest u voor betaalbaar onderhoud. We hanteren betaalbare tarieven en maken altijd eerst een prijsafspraak met u. Wilt u meer weten over het laten onderhouden van uw heftrucks door Eemsned? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen Onderhoud machinepark