Iseki mini tractor TH 5420 met cabine

De Iseki TH 5000 serie biedt u een trekker met een vermogen van 37 pk en 42 pk. Deze tractoren zijn voorzien van Iseki 3 cilinder dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de Stage V emissienorm. Deze motoren zijn door Iseki in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Ze kenmerken zich door een zeer hoog koppel en een bijzonder laag geluidsniveau.

De aftakas aan de achterzijde kent 2 toerentallen namelijk 540 en 750. Vrijwel alle werktuigen kunnen dus hiermee worden aangedreven. De standaard aanwezige middenaftakas kan worden gebruikt voor de aandrijving van een middenmaaier of voor de optioneel leverbare frontaftakas.

De aftakas wordt elektro-hydraulisch in- en uitgeschakeld door middel van een knop. Dit kan onder last gebeuren. Deze knop kent 3 standen: Langzaam, snel en rijafhankelijk. De juiste stand is afhankelijk van het type werktuig. Als 3 functie is er een rijafhankelijke aftakas.

De Iseki TH is leverbaar, naar keuze, met veiligheidsbeugel of cabine. Deze fabriekscabine heeft een ruime instap en een laag geluidsniveau. Verder is de cabine uitgevoerd met: airco, werklampen en wegverlichting.

De hydrostatische aandrijving met 3 groepen heeft standaard een elektronische cruise controle. De rijsnelheid is digitaal afleesbaar.

Bent u al overtuigd? Vraag dan uw offerte online aan en u krijgt van ons spoedig een reactie.

Terug naar Iseki compacttractoren
Soort motorCommon rail motor – Stage V
Maximaal vermogen30,9 kW/42 pk
Nominaal vermogen29,4 kW/40 pk bij 2600 t/min
AandrijvingHydrostatische vierwielaandrijving met 3 groepen; Vierwielaandrijving
Aftakas achter540 en 750 t/min
Aftakas midden2000 t/min
AftakaskoppelingElectro hydraulisch
StuurbekrachtigingJa
Tankinhoud36 liter
ZittingLuxe zitting
HefinrichtingDriepuntshefinrichting achter
TrekhakenVoor en achter
Dubbelwerkend ventiel2x dubbelwerkend ventiel + zweefstand, aansluitingen achteraan (zonder snelkoppelingen)
WegverlichtingJa
Soort bandenLandbouw- of gazonprofiel
VeiligheidscabineJa; Voorzien van getinte ruiten, 2 buitenspiegels, 2 werklampen voor, 2 werklampen achter, rubberen vloermat en Airco en verwarming