Eemsned, leverancier van XCMG mechanisatie

Bent u op zoek naar betrouwbare graafmachines, wendbare wielkranen, krachtige shovels of veelzijdige verreikers? Zoek niet verder! Bij Eemsned bieden we een uitgebreid assortiment aan machines van XCMG, een wereldwijd gerenommeerd merk in de mechanisatie-industrie.

Eemsned is uw betrouwbare XCMG leverancier

Wat maakt Eemsned uniek? We zijn er trots op dat we meer zijn dan alleen een leverancier. Bij ons krijg je altijd vrijblijvend advies, en dat alles onder het genot van een heerlijke kop koffie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche staan onze experts klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte XCMG machine voor uw behoeften.

Uitgebreid assortiment XCMG mechanisatie

Wat maakt XCMG speciaal? XCMG is niet zomaar een kleine fabriek. Als op een na grootste equipmentproducent ter wereld geniet XCMG een groot marktaandeel en is het gericht op expansie, met een sterke focus op de Europese markt. De machines van XCMG staan bekend om hun uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor iedereen in het middensegment.

Bij Eemsned vindt u niet alleen de nieuwste modellen van XCMG, maar ook een ruime voorraad aan tweedehands machines. Of u nu op zoek bent naar iets gloednieuws of naar een betrouwbare gebruikte machine, wij hebben het voor u.

Kies voor Eemsned voor een combinatie van expertise, service en kwaliteit. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw projecten tot een succes te maken met de hoogwaardige machines van XCMG.