Categorie afbeelding aanpassen:
XCMG

XCMG graafmachines

XCMG is één van 's werelds grootste fabrikanten van bouwmachines en biedt een uitgebreid assortiment graafmachines van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een mini-graver voor kleine projecten of een krachtige graafmachine voor grotere projecten, XCMG heeft de perfecte machine voor u. Onze machines zijn betrouwbaar, duurzaam en efficiënt, waardoor u elke klus met gemak kunt klaren. 

Waarom kiest u voor Eemsned?

  • Verkoop, verhuur en onderhoud van mechanisatie en trailers
  • Altijd vrijblijvend advies met een kop koffie
  • Ruime voorraad nieuwe en tweedehandse producten
  • Meer dan 30 jaar ervaring in onze branche

Filter op grootte:

Onze merken

XCMG graafmachines bij Eemsned

Bij Eemsned kunt u diverse XCMG graafmachines kopen. XCMG graafmachines zijn veelzijdige en krachtige machines die geschikt zijn voor uiteenlopende taken, zoals graven van grond, aarde, gesteente, sloopwerkzaamheden, puinverwijdering en landbouwwerkzaamheden. Eemsned biedt een breed scala aan XCMG graafmachines voor verschillende doeleinden.

Veelzijdigheid van de graafmachines van XCMG

De XCMG graafmachines van Eemsned kunnen worden ingezet voor diverse bouwprojecten, grond- en funderingswerkzaamheden, putten graven, sleuven maken, sloten graven en drainagekanalen aanleggen. Ze zijn ook geschikt voor sloopwerkzaamheden, zoals het afbreken van muren, gebouwen en betonnen constructies, evenals het verwijderen van asfalt van wegen en parkeerterreinen. Daarnaast zijn de XCMG graafmachines geschikt voor het verplaatsen en verwijderen van puin op bouwplaatsen en slooplocaties.

Deze factoren spelen een rol bij het aanschaffen van een XCMG graafmachine

Bij het kopen van een XCMG graafmachine is het belangrijk om te letten op factoren zoals gewicht, grootte, graafdiepte, bereik, vermogen, brandstofverbruik, onderhoudsvereisten en kosten. Eemsned biedt advies en verschillende opties om te helpen bepalen welke XCMG graafmachine het beste bij uw werkzaamheden past. Het type XCMG graafmachine dat geschikt is, hangt af van de specifieke taken die u wilt uitvoeren.

Aanbouwdelen voor XCMG graafmachines

Eemsned biedt ook een uitgebreid assortiment aanbouwdelen voor XCMG graafmachines, zoals draaikantelstukken, rippers, grondboren, harken, kantelbakken, maaikorven, rooirieken, rubber schaven, sloop- en sorteergrijpers, sloophamers en snelwissels. Deze aanbouwdelen helpen bij het uitvoeren van diverse klussen met uw XCMG graafmachine. De details van elk type XCMG graafmachine en de bijbehorende voordelen zijn te vinden op de website van Eemsned. De zaak in Losdorp, Groningen, staat open voor contact en advies over de juiste keuze van XCMG graafmachines en aanbouwdelen.