Categorie afbeelding aanpassen:
Shovels

Shovels

Bij Eemsned kunt u shovels kopen van topkwaliteit. Ons brede assortiment biedt voor elke klus de perfecte machine. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u bij het vinden van de beste shovel voor uw project. In ons assortiment vindt u shovels van de volgende merken: XCMG, Paus, Eurotrac, Gehl, Manitou en Yanmar.

Weet u niet precies welk type shovel geschikt is voor uw werkzaamheden? Met meer dan 30 jaar ervaring in mechanisatie helpen we u graag met het kopen van de juiste shovel.

Advies aanvragen

Waarom koopt u een nieuwe shovel bij Eemsned?

  • Meer dan 30 jaar ervaring in mechanisatie
  • Goede kennis van de markt van shovels
  • Ruim assortiment van verschillende gerenommeerde merken, zoals XCMG, Paus, Eurotrac, Gehl, Manitou en Yanmar

Onze merken

Een nieuwe shovel kopen? Eemsned is dé shovel leverancier van het Noorden

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor shovels? Zoek niet verder! Bij Eemsned, dé specialist op het gebied van shovels, bent u aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment en de levering van 6 verschillende merken shovels, namelijk XCMG, Paus, Eurotrac, Gehl, Manitou en Yanmar, bieden wij een ruime keuze aan hoogwaardige shovels voor diverse toepassingen. En met meer dan 30 jaar ervaring in de mechanisatie kunnen wij u als geen ander helpen met het vinden van de juiste shovel. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Shovels voor verschillende toepassingen

Shovels zijn natuurlijk ontzettend veelzijdige machines. Ze worden ingezet in de bouw, landbouw, grondverzet, afvalbeheer, landschapsarchitectuur en sneeuwruimen. Eemsned biedt een ruim assortiment shovels voor deze verschillende toepassingen. Twijfelt u over het type shovel dat geschikt is voor de werkzaamheden waarvoor u de shovel wilt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren u graag!

Hier moet u op letten bij het kopen van een shovel

Gaat u een shovel kopen? Dan wilt u natuurlijk dat de machine goed past bij de werkzaamheden waarvoor u de shovel gaat inzetten. Onze shovels verschillen bijvoorbeeld in grootte en capaciteit, motorvermogen, bediening, uitrustingsstukken en de prijs. Op onze website vindt u al veel productspecificaties van de verschillende shovels. We adviseren u graag over de verschillen tussen onze shovels voor uw specifieke toepassing.

Groot assortiment aanbouwdelen voor shovels

Naast shovels heeft Eemsned ook een groot assortiment aanbouwdelen voor shovels. Dankzij ons ruime assortiment balenklemmen, mestklemmen, pelikaanbakken, puinbakken, schepbakken en volumebakken kunnen we u helpen om elke klus te klaren.