Categorie afbeelding aanpassen:
Shovels

Shovels

Bij Eemsned kunt u shovels kopen van topkwaliteit. Ons brede assortiment biedt voor elke klus de perfecte machine. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u bij het vinden van de beste shovel voor uw project. In ons assortiment vindt u shovels van de volgende merken:

  • Service en onderhoud
  • Hulp bij pech
  • Service en onderhoud

Onze merken

Shovels kopen? Eemsned is dé shovel leverancier van het Noorden

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor shovels? Zoek niet verder! Bij Eemsned, dé specialist op het gebied van shovels, bent u aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment en de levering van 6 verschillende merken shovels, namelijk XCMG, Paus, Eurotrac, Gehl, Manitou en Yanmar, bieden wij een ruime keuze aan hoogwaardige shovels voor diverse toepassingen.

Shovels voor verschillende toepassingen

Shovels zijn natuurlijk ontzettend veelzijdige machines. Ze worden ingezet in de bouw, landbouw, grondverzet, afvalbeheer, landschapsarchitectuur en sneeuwruimen. Eemsned biedt een ruim assortiment shovels voor deze verschillende toepassingen. Twijfelt u over het type shovel dat geschikt is voor de werkzaamheden waarvoor u de shovel wilt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren u graag!

Hier moet u op letten bij het kopen van een shovel

Gaat u een shovel kopen? Dan wilt u natuurlijk dat de machine goed past bij de werkzaamheden waarvoor u de shovel gaat inzetten. Onze shovels verschillen bijvoorbeeld in grootte en capaciteit, motorvermogen, bediening, uitrustingsstukken en de prijs. Op onze website vindt u al veel productspecificaties van de verschillende shovels. We adviseren u graag over de verschillen tussen onze shovels voor uw specifieke toepassing.

Groot assortiment aanbouwdelen voor shovels

Naast shovels heeft Eemsned ook een groot assortiment aanbouwdelen voor shovels. Dankzij ons ruime assortiment balenklemmen, mestklemmen, pelikaanbakken, puinbakken, schepbakken en volumebakken kunnen we u helpen om elke klus te klaren.