Categorie afbeelding aanpassen:
Eurotrac

Eurotrac shovels

Op zoek naar hoogwaardige shovels van het merk Eurotrac? Eemsned is uw betrouwbare leverancier van Eurotrac shovels. Het assortiment van Eurotrac is uitgebreid en onze deskundige experts helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw gebruiksdoeleinden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, wij helpen u graag!

Waarom kiest u voor Eemsned?

  • Verkoop, verhuur en onderhoud van mechanisatie en trailers
  • Altijd vrijblijvend advies met een kop koffie
  • Ruime voorraad nieuwe en tweedehandse producten
  • Meer dan 30 jaar ervaring in onze branche

Onze merken

Eemsned is uw gerenommeerde Eurotrac dealer

Al jarenlang is Eemsned een gerenommeerde dealer van Eurotrac shovels. U kunt bij ons terecht voor advies, de aanschaf en het onderhoud van Eurotrac shovels. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw onderneming. 

Eurotrac shovels voor elke taak

Eurotrac shovels zijn van nature eenvoudige machines, die gemakkelijk te onderhouden zijn en relatief lage kosten met zich meebrengen. Eurotrac, een Chinees merk, zit in het middensegment als het om de prijs gaat en de prijskwaliteit-verhouding van Eurotrac shovels is ontzettend goed. De machines van Eurotrac worden speciaal voor de Europese markt geproduceerd. Of het nu gaat om bouwprojecten, landbouwwerkzaamheden, grondverzet, afvalverwerking, landschapsontwerp of sneeuwruimen, Eurotrac shovels zijn geschikt voor al deze toepassingen. Bij Eemsned vindt u een uitgebreide reeks Eurotrac shovel modellen die perfect aansluiten op deze diverse werkgebieden. Mocht u twijfelen welk type Eurotrac shovel het meest geschikt is voor uw specifieke taak, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te adviseren!

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van uw Eurotrac shovel

Wanneer u overweegt een Eurotrac shovel aan te schaffen, is het vanzelfsprekend dat u wilt dat de machine naadloos aansluit op de taken die u voor ogen heeft. Onze Eurotrac shovels variëren bijvoorbeeld in grootte, capaciteit, motorvermogen, bedieningsgemak, meegeleverde accessoires en prijs. Op onze website vindt u uitgebreide productspecificaties van onze diverse Eurotrac shovel modellen. We staan graag tot uw dienst om u te informeren over de specifieke verschillen tussen onze Eurotrac shovels, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw beoogde gebruik.

Ruime selectie aan Eurotrac shovel accessoires

Naast ons aanbod aan Eurotrac shovels, beschikt Eemsned ook over een uitgebreide collectie shovel accessoires, onder andere voor Eurotrac shovels. Eurotrac staat bekend om haar ruime collectie accessoires, maar ook om goede levering hiervan. Ons diverse assortiment omvat onder andere balenklemmen, mestklemmen, pelikaanbakken, puinbakken, schepbakken en volumebakken. Met deze uitgebreide keuze aan accessoires, kunnen we u in staat stellen om elke klus met succes te voltooien.