Categorie afbeelding aanpassen:
Gehl shovels

Gehl shovels

Gehl biedt een breed scala aan krachtige en betrouwbare shovels voor diverse toepassingen. De shovels van Gehl zijn ontworpen voor maximale prestaties en efficiëntie, en bieden comfort en gebruiksgemak voor de bestuurder. Gehl shovels zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Waarom kiest u voor Eemsned?

  • Verkoop, verhuur en onderhoud van mechanisatie en trailers
  • Altijd vrijblijvend advies met een kop koffie
  • Ruime voorraad nieuwe en tweedehandse producten
  • Meer dan 30 jaar ervaring in onze branche

Onze merken

Specialist in Gehl shovels

Als u op zoek bent naar betrouwbare shovels, hoeft u niet verder te zoeken. Eemsned is gespecialiseerd in shovels, en met onze uitgebreide selectie van topmerken, waaronder Gehl, bieden wij de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Uitgebreid assortiment Gehl shovels

Gehl shovels zijn veelzijdige machines die in diverse sectoren worden ingezet, zoals bouw, landbouw, grondverzet, afvalbeheer, landschapsarchitectuur en sneeuwruimen. Bij Eemsned hebben we een breed scala aan Gehl shovels die geschikt zijn voor deze diverse toepassingen. Mocht u twijfelen over welk specifiek model het beste aansluit bij uw project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te adviseren!

Advies bij het kiezen van uw Gehl shovel

Bij de aanschaf van een Gehl shovel is het belangrijk dat de machine naadloos aansluit op de beoogde werkzaamheden. Onze Gehl shovels variëren in grootte, capaciteit, motorvermogen, bediening, uitrustingsstukken en prijs. Op onze website vindt u uitgebreide productspecificaties van de verschillende Gehl shovels. Ons deskundige team staat ook voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste shovel voor uw specifieke behoeften.

Ruime keuze aan Gehl shovel aanbouwdelen

Naast ons aanbod aan Gehl shovels, beschikt Eemsned over een ruim assortiment aanbouwdelen. Of u nu behoefte heeft aan balenklemmen, mestklemmen, pelikaanbakken, puinbakken, schepbakken of volumebakken, wij hebben de juiste shovel aanbouwdelen om elke klus succesvol te voltooien.