Iseki compacttractoren

Wij zijn een erkend dealer van de Iseki tractor, ook wel een Iseki trekker. Al sinds 1926 staat dit merk bekend om zijn combinatie van comfort, gemak, hoogstaande techniek en unieke functionaliteiten. Dit allemaal gecombineerd in een Iseki minitractor, ook wel bekend als een compact tractor. Ondanks het kleine formaat leveren de tractors grootse prestaties voor kleinere percelen. Vraag direct een offerte aan voor een Iseki tractor.

Bent u op zoek naar een nieuwe Iseki tractor, maar weet u niet precies welk type het beste bij uw behoeften past? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze Iseki tractoren.

Vrijblijvend advies aanvragen

Waarom kiest u voor Eemsned?

 • Verkoop, verhuur en onderhoud van mechanisatie en trailers
 • Altijd vrijblijvend advies met een kop koffie
 • Ruime voorraad nieuwe en tweedehandse producten
 • Meer dan 30 jaar ervaring in onze branche

De Iseki tractoren hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd in de agrarische- en landbouwsector. Met praktisch 100 jaar aan continue doorontwikkeling bent u verzekerd van een solide en betrouwbaar product.

Het merk staat bekend om zijn compacte tractoren, met uitmuntende prestaties. De Iseki minitractoren zijn door het compacte formaat perfect voor het bewerken van grond op kleinere percelen. Daar waar de grotere tractoren ongeschikt zijn, biedt een Iseki tractor de oplossing.

Met een zeer breed assortiment aan werktuigen zijn de tractors geschikt voor vele verschillende toepassingen. Ondanks het compacte formaat, doet het niet onder aan de grotere tractoren.

De Iseki minitractor is geschikt voor een ruim aanbod aan werktuigen. Hierdoor kunt u altijd gebruik maken van het juiste werktuig voor uw specifieke doeleinden. Hieronder voorbeelden van de populairste werktuigen:

 • Voorladers
 • Bodemvlakkers
 • Kiepbakken
 • Fronthefsystemen
 • Frontaftakassystemen
 • Maaidekken
 • Klepelmaaiers
 • Grasopvangsystemen

Een groot gedeelte van de werktuigen wordt ontwikkeld door Iseki zelf. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief gereedschap die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Iseki trekker maakt het mogelijk om arbeidsintensieve werkzaamheden op kleine oppervlakken met precisie en efficiënt uit te voeren.

De Iseki tractor staat niet alleen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook voor design. Sinds het ontstaan van het merk is er een duidelijke focus op een strak, opvallend en uniek design. Een Iseki trekker kun je van verre afstand al herkennen aan de kenmerkende en stijlvolle, heldere blauwe kleur.

Naast de uiterlijke kenmerken is er ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de bedieningspanelen. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Dit is de reden dat een Iseki tractor makkelijk is in gebruik en intuïtief bediend kan worden. Hierdoor kunt u uw werk efficiënt en effectief uitvoeren.

De Iseki tractor en de Iseki minitractor worden veelvuldig gebruikt door hoveniers. Met de sterke en veelzijdige werktuigen kunnen hoveniers eenvoudig grotere tuinen en plantsoenen onderhouden.

Onderhoudswerkzaamheden met de hand uitvoeren is zeer arbeidsintensief. Om het werk efficiënter en effectiever uit te voeren biedt de tractor van Iseki uitkomst.

Hiernaast wordt het ook veelzijdig ingezet bij paardenhouderijen. In combinatie met een bodemvlakker kan de rijbak geëgaliseerd worden. Door middel van een voorlader kunnen hooiballen verplaatst worden en met een kiepbak kan het mest afgevoerd worden. Stuk voor stuk arbeidsintensieve taken, die eenvoudig verlicht kunnen worden.

Naast mini trekkers van Iseki bieden wij u ook Knegt compacttractoren en Solis compacttractoren aan. Zo bieden wij u altijd een machine die het beste past bij uw eisen en wensen.

Iseki is niet voor niets een pionier op het gebied van landbouwmachines. Het Japanse merk heeft al zo’n 100 jaar de focus op het moderniseren van de agriculturele sector.

Het doel is om producten te ontwikkelen die voldoen aan de vraag van de gebruikers. Bij de aanschaf van een nieuwe Iseki tractor ontvangt u maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie. Hierdoor kunt u zorgeloos aan de slag met uw werkzaamheden.

Sinds de jaren 70 is het merk ook gevestigd in Europa. Sindsdien worden de hoogwaardige landbouwmachines ook veelvuldig ingezet in de Nederlandse landbouw.

Wilt u zeker van zijn kwaliteit? Koop uw tractor van Iseki dan altijd bij een erkend dealer. Mochten er gebreken zijn, dan kunt u terecht bij uw dealer om een geschikte oplossing te vinden. Wij zijn een erkend dealer in Nederland.

Al onze medewerkers beschikken over de juiste kennis om u verder te helpen. Hiervoor kunt telefonisch contact opnemen, mailen, of een offerte aanvragen.

Wij voorzien u van een specialistisch advies op maat. Koop uw Iseki tractor bij Eemsned, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.