Iseki mini tractor TH 5420 met veiligheidsbeugel

De Iseki TH 5000 serie biedt u een trekker met een vermogen van 37 pk en 42 pk. Deze tractoren zijn voorzien van Iseki 3 cilinder dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de Stage V emissienorm. Deze motoren zijn door Iseki in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Ze kenmerken zich door een zeer hoog koppel en een bijzonder laag geluidsniveau.

De aftakas aan de achterzijde kent 2 toerentallen namelijk 540 en 750. Vrijwel alle werktuigen kunnen dus hiermee worden aangedreven. De standaard aanwezige middenaftakas kan worden gebruikt voor de aandrijving van een middenmaaier of voor de optioneel leverbare frontaftakas.

De aftakas wordt elektro-hydraulisch in- en uitgeschakeld door middel van een knop. Dit kan onder last gebeuren. Deze knop kent 3 standen: Langzaam, snel en rijafhankelijk. De juiste stand is afhankelijk van het type werktuig. Als 3 functie is er een rijafhankelijke aftakas.

Deze fabriekscabine heeft een ruime instap en een laag geluidsniveau. Verder is de cabine uitgevoerd met: airco, werklampen en wegverlichting.

De hydrostatische aandrijving met 3 groepen heeft standaard een elektronische cruise controle. De rijsnelheid is digitaal afleesbaar.

Terug naar Iseki compacttractoren
MotorIseki watergekoelde turbodieselmotor
Soort motorCommon rail motor – Stage V
Maximaal vermogen30,9 kW/42 pk
Nominaal vermogen29,4 kW/40 pk bij 2600 t/min
AandrijvingHydrostatische vierwielaandrijving met 3 groepen; Vierwielaandrijving
Aftakas achterOnafhankelijke aftakas 540 en 750 omw/min
Aftakas middenOnafhankelijke aftakas: 2000 omw/min
AftakaskoppelingElectro hydraulisch
StuurbekrachtigingJa
Tankinhoud36 liter
ZittingLuxe zitting
HefinrichtingDriepuntshefinrichting achter
TrekhakenVoor en achter
WegverlichtingJa
Soort bandenLandbouw- of gazonprofiel